Vyhodnocení 4. kola V G S & z a d á n í 5 . k o l a

6. května 2010 v 19:42 | ° AnNie ~
~AnNie ° © 2010



|| www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]




a) r a i n • b o w
b) www.rain-bow.blog.cz


Hodnocení: Úžasné. Moc se mi to líbí.
=) Jednoduché, ale krásné. V té kop-
retně bych ale možná nanachala tu 
zmenšeninu. Ale je to zajímavé.
Chybí mi tvůj podpis.

Body: 9/10

Celkem: 35,5 bodů

|| www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]




a) i-eighty-nine-ten
b) cellebritti.blog.cz


Hodnocení: Krásný. Dokonalý.
Ale bez pixelování by to  bylo  
bezchybný. =)

Body: 10/10


Celkem: 39 bodů

|| www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]

http://i688.photobucket.com/albums/vv244/deeushka/horseyourbestfriend.png


edit: zmenšeno

a) Andie*
b)  andie.blog.cz

Hodnocení: Úžasné. Moc se mi to líbí.
Jen špaté rozměry.

Body: 9,5/10


Celkem: 35 bodů

|| www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]



edit: zmenšeno


Hodnocení: Je to hezké, le trochu mi vadí,
jak je to tam ,,vražené".
Body: 8/10

Celkem: 33,5 bodů

|| www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]


NEODEVZDALA

Dala jsem ti o týden navíc.
Zbrzdila a přesto neodevzdala.
Ne poprvé. Ale naposled!!!



|| www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]





a) Denda :)
b) www.dendaj.blog.cz


Hodnocení: Moc povedené. Dokonalé. =)
Mám na ploše. Orientace ikonek - super. 
Jen bych ten obrázek zvýraznila. =)

Body: 9,5/10
Celkem: 36,5 bodů


  || www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]

VYPADÁVÁ:

pfs-graphic

Jasmína

  || www.lovehouse.blog.cz" alt="[°BoniTa_Nymfa°] || www.lovehouse.blog.cz"]

Zadání 5 . kola - SEMIFINÁLE

SINGATURA


1. Vyrobíš SINGATURU.                  
2. Velikost 400 x 215 bodů.                              
3. Co to je? Umístíš nějaký obrázek (celebritu, zvíře..) a uděláš z něj grafický pict. Slouží to například jako úvod ke článku, ale někdy aj jako banner. No, prostě uděláte něco na způsob co je dole. Nutný TAG (podpis).
4. Odevzdat pokud možno do čtvrtka , 18 00. (13.5.2010)
5. Musí být tvé VÝROBY!
6. Pošli mi to na kaji.jirova@email.cz

a) Blog,
b) přezdívka,
c) ODKAZ na výtvor

Příklad:


 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Jasmína Jasmína | Web | 6. května 2010 v 19:50 | Reagovat

hm... je pravda, že jsem to tentokrát odflákla.

2 BT.Bentime BT.Bentime | E-mail | Web | 6. května 2010 v 20:12 | Reagovat

Jej .. Nevadí mi, že jsem v Tvém sezmanu AFFS. Jen si nepamatuji, že jsem Ti o to spřátelení psala.
Takže se STRAŠNĚ MOC OMLOUVÁM !!

:-? Tak teď si příjdu jak TRUBKA !!
Ihned to napravím a do AFFS si Tě napíšu .. Promiň, Promiň, Promiň !!
Tvůj blog mám ráda :)

3 °Lucy °Lucy | Web | 6. května 2010 v 20:18 | Reagovat

Ahoj Annie :)..Jakpak se máš?Ty jo proč nám neudělaáš design?Prosím mi čekáme na nějakej design a ty je umíš perfektně xD.Páá spolumajitelka Crazy-Graphics °Lucy :)

4 °Lucy °Lucy | Web | 6. května 2010 v 20:18 | Reagovat

Jo dej plss vedet :)

5 °Lucy °Lucy | Web | 6. května 2010 v 20:21 | Reagovat

Proč??Ale já tě chci ty umíš perfektně designy :-).To nevadí že nepřidáváš layouty tenhle blog neni jenom o layoutách.Já tě našla a mě se tu líbilo..Prosímmmm :-(  :-(  :-(

6 °Lucy °Lucy | Web | 6. května 2010 v 20:22 | Reagovat

Prosím my už nemáme nikoho :-(  :-(  :-(  :-(  :-(

7 °Lucy °Lucy | Web | 6. května 2010 v 20:27 | Reagovat

Prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím

8 °Lucy °Lucy | Web | 6. května 2010 v 20:42 | Reagovat

A mohla by si mi udělat aspon mně prosím design?

9 Tomáš Tomáš | Web | 6. května 2010 v 21:08 | Reagovat

Díky. Máš to tady hezké.

10 Peťule Peťule | Web | 7. května 2010 v 8:34 | Reagovat

Velice povedené výrobky.

11 you-are-my-life-now you-are-my-life-now | Web | 7. května 2010 v 12:38 | Reagovat

ahojky zlatícko !!!! konec mám cistej komp :D nesnásím zkurvený viry :D :D :D no nic... :) tak jenom že zase zacnu pridávat, bude novej lay a taky budu konecne pokracovat v dress up :)) pokud se z¨teda zase neco neposere...tak zatím pa :)

12 Ivča Ivča | Web | 7. května 2010 v 13:34 | Reagovat

nádherný blog

13 _*Bo-Bo_* _*Bo-Bo_* | Web | 7. května 2010 v 13:55 | Reagovat

:) pěkkný příklad ;)

14 T[e]rČulQa ~ nááwštěvníček ;) T[e]rČulQa ~ nááwštěvníček ;) | Web | 7. května 2010 v 14:24 | Reagovat

souhlasim s tebou ♥

15 i-eighty-nine-ten i-eighty-nine-ten | Web | 7. května 2010 v 14:38 | Reagovat

díky mooc :D tvl 10 bodů!! :D no to pixelování-mě se to tam zdálo takovýn prázdný no.. :D

16 Killly BublinQa Killly BublinQa | 7. května 2010 v 15:20 | Reagovat

moc hezu dess

17 graphic-petrush graphic-petrush | Web | 7. května 2010 v 15:22 | Reagovat

Pěknéé

18 ♣Alenka♣ Ashley Tisdale ♣Alenka♣ Ashley Tisdale | Web | 7. května 2010 v 16:17 | Reagovat

kráásný design ♥♣

19 Tamča Tamča | Web | 7. května 2010 v 16:27 | Reagovat

dobrý blog

20 Misz Janiszka Misz Janiszka | Web | 7. května 2010 v 16:38 | Reagovat

hezké výtvory =)

21 Nat.<3 Nat.<3 | Web | 7. května 2010 v 17:50 | Reagovat

všechny výtvory sou krásné..aww..<3žeru ten tvůj laay.:)<3

22 i-eighty-nine-ten i-eighty-nine-ten | Web | 7. května 2010 v 18:14 | Reagovat

ne ty se zapisovat nemusíš :D vás tři sem si nechala xD jinak dík :)

23 Nikki N. Nikki N. | Web | 7. května 2010 v 18:41 | Reagovat

Ahojky,začalo 2.kolo SONaNBu tak si začni schanet hlasky ;)
ps:držim palečky

24 Denda :) .. ♥ Denda :) .. ♥ | Web | 7. května 2010 v 20:23 | Reagovat

Děkuji ♥.. Signatura? Ou, okéj budem sa snažiť :)

25 i-eighty-nine-ten i-eighty-nine-ten | Web | 9. května 2010 v 9:50 | Reagovat

do čtvrtka??? kájo já jsem na to nějak zapoměla-můžu to odevzdat dneska? :D

26 i-eighty-nine-ten i-eighty-nine-ten | Web | 9. května 2010 v 9:50 | Reagovat

[25]:jo aha-až do příštího--tak to je dobrý :D

27 Andie* Andie* | Web | 9. května 2010 v 18:19 | Reagovat

tyjo, divné:-O v PC to mám norámlně jako velikost 1280x1024, to asi photobucket:-O

28 NikolQa NikolQa | Web | 9. května 2010 v 20:39 | Reagovat

jůva některý jsou moc hezký :-) ♥

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.